Conditii Freeroll 10 USD Remi
Citeste conditiile de participare de mai jos!


In fiecare zi la ora 13:00 GMT - 15:00 Ora Romaniei. Intra in joc gratis.

Click aici sa participi fara nici o depunere!Acum poti vedea daca jocul de remi online este pentru tine. Si poti castiga si bani jucand la acest Freeroll Remi.

Conditii de Participare

1. Acest turneu freeroll este deschis jucatorilor "Fun Mode" in termen de 90 de zile de la completarea inregistrarii lor pe situl Rummy Royal.

2. Aceste turnee sunt deschise jucatorilor care au finalizat inregistrarea, au introdus detaliile de contact si au validat adresa de email in cadrul zonei "Cashier" de pe situl Rummy Royal.

3. Doar jucatorii care nu au facut nici un depozit pot participa la aceste turnee freeroll.

4. Castigurile de la acest turnee pot fi incasate dupa ce un depozit minim de 10 USD va fi facut.

5. Orice jucator care va folosi conturi multiple pentru a participa in aceste turnee sau care se va angaja in activitati fraudulente vor avea contul/conturile inchise si eventualele castiguri declarate nule si invalide.

6. Nota: Premiul castigat la acest turneu poate fi folosit la "Welcome Tables" care au culoarea purpurie si marcat cu litera (W) in Lobby. Aceste mese sunt disponibile in zonele "Quick Tourney" si "Round Tourney". Daca un depozit cash este facut atunci bonusul poate folosit la orice masa "real money".

7. Termenii de folosire a sitului, aplicatiei si software-ului RummyRoyal vor fi acei termeni legali care se aplica acestui turneu.

8. Managementul isi rezerva drepturile de a schimba sau anula aceasta promotie turneu oricand fara a face un anunt in prealabil. Deasemenea managementul RummyRoyal isi rezerva dreptul sa foloseasca informatiile si datele colectate in acest turneu in scopul publicarii si pentru motive de reclama si publicitate.


Iti dorim mult succes! Pentru a te califica la aceste turnee trebuie ca in prealabil sa mergi la "Cashier" si sa introduci detaliile tale de contact.

Click aici pentru conditiile si detaliile de participare pe pagina originala Rummy Royal.


JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil