Invata cum sa faci download la remi

Descarca programul si incepe jocul acum

Dupa cum majoritatea dintre dumneavoastra stiti, odata cu avansul tehnologiei, ne putem distra mult mai mult petrecandu-ne timpul liber in fata computerului, cu o simpla conexiune la internet. Va era dor de partidele de remi pe care le castigati mereu atunci cand jucati cu prietenii in fiecare seara? Ei bine, daca pana acum distanta era problema care se punea in calea acestei placeri, nu mai este cazul.

Cu ajutorul site-ului remiroyal.ro, acum puteti juca remi online gratuit facand download al programului client de rummy, oricand, la orice ora, si nu doar impotriva prietenilor dumneavoastra; puteti juca impotriva a mii de alte persoane avand astfel ocazia sa va masurati indemanarea si cunostintele in ceea ce priveste acest joc foarte cunoscut, numit remi. Daca pana acum provocarea era sa va invingeti prietenii la acest joc, nici macar nu va imaginati cate provocari va asteapta atunci cand veti juca impotriva altor persoane necunoscute.

Tutorial instalare si deschidere cont

Remiroyal permite jocul atat prin interfata flash a site-ului, cat si printr-un client de joc foarte bine construit, cu o grafica decenta. Este recomandata download-ul folosirea clientului de joc, astfel incat veti avea acces la toate optiunile jocului de remi. Pentru a putea incepe jocul prin intermediul clientului de joc, trebuie mai intai ca acesta din urma sa fie descarcat si instalat, lucru foarte usor de facut.

Vezi mai jos tutorialul nostru de instalare al jocului - Pas cu pas

Pasul 1 - Descarcarea fisierelor pentru calculator

CLICK AICI PENTRU PAGINA DE DOWNLOAD, dupa care apasam pe butonul mare cu textul "JOACA REMI" dupa cum se observa in poza de mai jos.

Download Instalare 1

Se va descarca (sau face download) un kit de instalare cu o dimensiune foarte mica (573 kb), deci downloadul va fi destul de scurt chiar daca ai o conexiune slaba la internet. Spre deosebire de alte tipuri de jocuri online de tip slot sau joculete cu aparate sau pacanele virtuale, folosirea unui client de joc in cazul RemiRoyal va ajuta destul de mult persoanele ce dispun de o conexiune slaba la internet, clientul fiind optimizat pentru a consuma cat mai putine resurse; chiar si asa, experienta este una extreme de placuta.

Pasul 2 - Instalarea pe calculator

Dupa ce descarcarea s-a finalizat, este timpul sa pornim instalarea. Navigati in folderul unde a fost descarcat kitul, si executati dublu click pe acesta. In functie de browserul care l-ati folosit pentru descarcare si de sistemul de operare care ruleaza pe computerul dumneavoastra, veti fi somati sa permita accesul kitului de instalare la resursele computerului. Dati click cu incredere pe Run / Executa; kitul este 100% sigur, nefiind virusat sau construit in vre-un mod care v-ar putea afecta computerul.

Download Instalare 2

Pasul 3 - Fisierele sunt instalate

Odata ce ati permis accesul la resursele computerului, programul va incepe sa ruleze, si astfel se va porni instalarea clientului de joc. Procesul de instalare este similar cu cel al majoritatii programelor, de aceea am spus ca este foarte usor de executat. Astfel, in prima fereastra executam click stanga pe butonul Next.

Download Instalare 3

In fereastra care urmeaza ni se cere din nou confirmarea ca suntem gata sa instalam clientul de joc. Este indicat faptul ca in timpul instalarii sa nu mai rulati si alte programe, pentru ca acestea ar putea interfera cu procesul de instalare, si pot cauza erori neplacute.

Download Instalare 4

Odata ce ati apasat butonul "Install" kitul de instalare va trece la o alta fereastra care va arata progresele care sunt facute in timpul instalarii fisierelor necesare clientului de joc. Atentie! Utilizatorii sistemului de operare Windows 7 vor fi din nou somati printr-o fereastra, sa isi exprime acordul pentru instalarea clientului de joc pe propriul computer. Apasati cu incredere pe butonul "Yes" sau "Da", in functie de limba in care aveti Windowsul.

Download Instalare 5

Pasul 4 - Lansarea Programului

In functie de performantele computerului dumneavoastra, instalarea poate dura mai mult sau mai putin. In orice caz, daca aceasta nu este finalizata dupa 5 minute, este cazul sa verificati daca nu cumva computerul dumneavoastra s-a blocat din diferite cauze. La sfarsitul instalarii, asigurati-va ca este bifata optiunea "Launch RemiRoyal.ro", dupa care apasati butonul "Finish". Asta a fost tot ce a trebuit sa faceti pentru a instala clientul de joc pe computerul dumneavoastra. Ca nota suplimentara, trebuie sa va asigurati ca antivirusul sau firewall-ul care il aveti instalat nu detecteaza kitul de instalare ca fiind un pericol (false pozitive), blocand-ul. Pentru a evita aceasta situatie, examinati manualul programului de securitate utilizat despre cum se exclud aplicatiile din scanari si din protectia real-time.

Download Instalare 6

In cele ce vor urma, clientul de joc RemiRoyal se va lansa si va descarca automat inca cateva fisiere necesare pentru a putea juca Remi online gratuit. Din nou, timpul de descarcare al fisierelor depinde aproape in totalitate de conexiunea la internet de care dispuneti. Chiar si asa, fisierele sunt destul de mici, deci vor fi descarcate in cel mai scurt timp. Odata ce acestea au fost descarcate, sunteti cu un pas mai aproape sa jucati remi royal gratuit sau remi pe bani.

Download Instalare 7

Urmatorul proces este legat de intrebarea: "Cum deschizi cont pe RemiRoyal?". Nimic mai simplu! Dupa ce descarcarea s-a terminat, o noua fereastra va fi afisata, aici urmand ca dumneavoastra sa va creati contul propriu-zis, pe care il veti utiliza atat sa jucati, cat si sa tineti evidenta jocurilor, banilor virtuali sau banilor reai depusi de care dispuneti. De asemenea tot prin intermediul contului veti putea accesa mesele de joc si depune bani, atunci cand veti juca rummy pe bani reali.

Download Instalare 8

Dupa cum puteti observa din imaginea de mai sus, aveti de nevoie de un nume de utilizator pe care il veti folosi pentru a va loga in lobby prin intermediul clientului de joc, o parola pentru a putea accesa contul, o adresa de e-mail si un nume de ecran. De asemenea va trebui sa selectati genul si formatul de joc.

In ceea ce priveste Username-ul sau numele de utilizator, acesta trebuie sa fie format din minim 6 caractere si 12 caractere. Este de preferabil sa folositi un nume de utilizator pe care il puteti retine usor, pentru ca il veti folosi pentru a va loga in contul dumneavoastra. Atentie! Nu puteti folosi decat cifre si litere; caracterele de tip "_@!$#%^" nu sunt acceptate de site.

Parola trebuie de asemenea formata numai din litere si cifre; asigurati-va ca este o parola greu de ghicit, dar in acelasi timp una pe care dumneavoastra vi-o puteti aminti. In cazul in care folositi o parola complexa, greu sau imposibil de retinut, asigurati-va ca o stocati intr-un loc sigur, de unde numai dumneavoastra o puteti accesa.

Tastati adresa proprie de e-mail. Trebuie sa aveti in vedere ca este necesar sa dispuneti de acces la aceasta adresa, deoarece acolo va fi trimis un mail de confirmare al contului, ce contine un link de confirmare a adresei de mail.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tastati si un nume de ecran, care va fi afisat celorlati jucatori contra carora veti desfasura jocuri de remi, oklahoma gin remi, sau alte tipuri de joc disponibile la cele peste 2000 de mese deschise non-stop pe site. In cazul in care numele de ecran pe care doriti sa-l utilizati a fost deja luat de altcineva, verificati spatiul alb din dreapta; acolo vor aparea diverse sugestii pe care le puteti utiliza daca nu mai aveti idei.

Bifati genul dumneavoastra, dupa care alegeti tipul de piese cu care doriti sa jucati. Aveti de ales intre pietre, tipul clasic de piese utilizate si in jocurile traditionale de remi in viata reala, si carti de joc, un aspect introdus ceva mai recent. Indiferent de tipul de piese ales, regulile jocului sunt aceleasi, asa ca nu va faceti probleme.

Dupa ce toate datele au fost introduse, apasati butonul "INCEPE JOCUL".

Download Instalare 9

Pasul 5 - Incepe Jocul

In fereastra ce se va deschide dupa ce ati apasat butonul "Incepe Jocul", vi se va da sa alegeti una dintre variantele de remi pe care doriti sa le exersati, evident, in mod gratuit. Aveti de ales dintre noua tipuri de remi, printre care Gin Remi, Remi 500, Canasta sau Burraco. Alegeti una din variante apasand click stanga pe ea.

Din acest moment, sunteti plasat direct la o masa impotriva unui singur adversar, pentru a putea exersa jocul, sau, dupa caz, pentru a-l invata. Vi se ofera in parta din stanga jos o serie de sfaturi in ceea ce priveste mutarile si de asemenea argumentarea sfatului. In partea din dreapta jos aveti un buton pentru regulile de joc, astfel incat puteti invata sa jucati remi de la zero.

Download Instalare 10

In cazul in care nu doriti sa exersati si vreti sa intrati direct in joc, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul "Lansarea mesei", astfel incat veti fi redirectionat la meniul principal, dupa ce ati confirmat ca doriti sa parasiti masa curenta.

Download Instalare 11

Acestea sunt toate etapele pe care trebuie sa le urmati pentru a putea juca remi gratuit pe internet, prin intermediul site-ului RemiRoyal.ro. Sunt convins ca indiferent de tipul de remi pe care il veti juca, distractia va fi maxima, iar in cazul in care doriti si sa depuneti o suma de bani, aveti toate sansele sa-i inmultiti prin talentul si priceperea de care dispuneti cand vine vorba de acest joc.

Dupa cum s-a putut observa de-a lungul tutorialului, instalarea clientului de joc si crearea unui cont de joc sunt procese extrem de simple, astfel incat si cei care sunt incepatori in ceea ce priveste computerele nu ar trebui sa intampine probleme. Acestea fiind spuse, va urez bafta la joc!

Mai multe detalii despre jocul de remi

Sapand putin cate putin in istoria jocului de remi ajungem la sute de ani vechime, timp in care remi s-a urcat si incet incet a devenit unul din cele mai populare jocuri distractive din lume, asta in timpurile noastre. Jocul de Remi sau Rummy la JocuriRemi.net sau cum i se mai spune Gin Remi pentru ca se joaca dupa regulile GIN, a inceput inainte de anul 1900 cu ajutorul si sustinerea totala a lui Elwood Bakes. Acest personaj este deosebit de important,sustine si promoveaza cu tarie remi-ul pentru ca a considerat el, este un joc care dezvolta gandirea, este educativ, si poate apropia familii intregi prin simplul fapt ca se unesc jucand acest joc. Jocul de remi a evoluat de la ceea ce se numea Whiskey Poker, un joc intre doi oameni si considerat foarte rapid sau quick.

Istoria reala al regulamentului acestui joc merge mult mai adanc decat jocul, totul datand inca din secolul al zecelea, numele fiind similar cu GIN-ul de astazi, dar cu numele de Poker Gin insa nu ca seria de poker american. O regula mai noua pusa in aplicare din anul 1800, si dovedita prin articolul Hoyle Whiskey Poker stabileste clar cu litera de lege ca fiecare jucator trebuie sa primeasca cate 5 carti. Totusi, in ceea ce priveste numele vechi pe care l-a avut remi, mai precis Whiskey Poker, el a fost dat undeva in finele anilor 1800, deoarece acest joc special a fost jucat pe mize precum bauturi racoritoare dar in cea mai mare parte se serveau fericitii castigatori cu lichior.

Regulile internationale cele mai folosite in remi online gratuit sau pe bani stau la baza Gin Remi, un nume format din Gin si Remi. Gin se spune pentru ca in saloanele si barurile in care se gaseau fanatici nebuni se tragea cate un pahar de Gin in timpul partidelor, iar numele Remi, vine din termenul Rum reprezinta un flux sau ritm accelerat al consumului de alcool din acele locuri dedicate Remi-ului. Alti interpreti si critici al acestui joc afirma cu tarie ca nu este nimic adevarat in povestea de mai sus si ca totul ar fi pornit de la banalul joc Conquian.

Oricum ar fi fost, trebuie stiut ca jocul de remi are in spate o istorie bogata, incarcata,este trecut si jucat de milioane de oameni din intreaga lume, iar acum se dezvolta din ce in ce mai accelerat spre gin remi online. Inca de cand a aparut internetul au fost mici tendinte de a urca sus in topul celor mai jucate Jocuri-Gratis.com sau cu bani doar ca nu prea a avut priza la public, din cauza posibilitatilor, din cauza lipsei unei conexiuni bune la internet si probabil lipsa de incredere a investitorilor. Acest lucru nu trebuie sa mai fie o ingrijorare, de cativa ani incoace gin remi online urca din ce in ce mai accelerat spre primele pozitii si s-a ajuns deja la sute de mii de jucatori online pasionati de remi online. Nu este greu de jucat, cautati o carte sau un ghid si spor la joaca.

JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil