Instalare program de Remi - Cu Poze!

Freeroll de remi

ATENTIE! Turneul se cheama CRACIUN FERICIT iar pentru a participa trebuie sa fii inscris de pe situl nostru!
Fa click pe bannerul de mai sus si deschide cont nou pentru a intra la masa.

Incearca REMI GRATUIT. Vezi cum poti intra la joc fara bani!

Acest turneu nou are premiul de $10000. Intra la calificari doar cu 2.5 USD!


STIAI CA POTI JUCA REMI PE INTERNET 100% GRATUIT?

In fiecare zi la ora 13:00 GMT (15:00 ora Romaniei) poti intra la un freeroll rummy 100% GRATIS.
Fa clic pe banerul de mai sus sa deschizi cont si sa joci pe internet.


Daca vrei sa joci trebuie sa ai programul pe calculator

In primul rand trebuie sa te asiguri ca faci remi download si descarci programul din surse corecte si legale pentru nu a prinde alte programe malitioase cu virusuri sau diferte softuri de spionat numite spyware.

Pasul 1. DESCARCA PROGRAMUL - Fa clic aici sa descarci fisierele pentru instalare
Dupa ce ai facut click va aparea o fereastra de dialog care te va intreba daca vrei sa salvezi (SAVE) sau sa rulezi fisierul (RUN). Este de preferat si mai rapid sa alegi RUN. Dar daca ai ales (SAVE) atunci poti salva fisierul pe DESKTOP sau alta locatie pe calculatorul tau si faci dublu clic sa lansezi aplicatia.

Pasul 2. RULAREA APLICATIEI
Dupa ce ai facut dublu clic sau ai ales butonul RUN fisierul va incerca sa se instaleze pe computerul tau dar are nevoie de ajutorul si de acordul tau. Apasa butonul NEXT asa cum se observa in poza de mai jos.

Instalare Remi

Urmatoarea fereastra este cea de instalare unde va trebui sa faci clic pe butonul "Install" si (pe unele computere) sa accepti ca fereastra de dialog unde computerul te intreaba daca esti de acord ca aceste fisiere sa fie instalate.

Instalare Remi

Acum fisierele se vor descarca prin reteaua ta de internet, aceasta operatiune poate dura cateva minute. Vezi detaliile in poza de mai jos.

Instalare Remi

Acum dupa ce este instalat esti intrebat daca vrei sa lansezi programul acum si sa intri direct la joc. Vezi cum arata dialogul in imaginea urmatoare.

Instalare Remi

Dupa ce este lansat se va face o verificare a versiunii curente a programului.

Instalare Remi

Daca sunt gasite unele imbunatatiri atunci fisierele noi vor fi descarcate pentru a le inlocui pe cele vechi. Vezi in imaginea de mai jos detaliile.

Instalare Remi

Pasul 3. DESCHIDEREA CONTULUI SI INTRAREA IN JOC
Acum esti gata sa-ti deschizi contul tau propriu si sa incerci sa joci gratis sau pe bani. Vezi in imaginea de mai jos cum arata formularul simplu de inscriere. Apropo, daca deja ai cont poti intra direct in joc.

Instalare RemiPoker Machine Video Poker Baccarat Pirates Revenge 3 Card Poker 3 Card Poker


JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil