Sloturi Gratis Elektra

Joaca jocuri gratuite cu Elektra

Slot Africa Jocuri Slot Slot India Slot Sparta

Un slot nou cu o tipa tare din filme. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Acest joc cu sloturi o are pe Elektra care este femeia plina de gratie si are norocul de a fi inzestrata cu puterea de a vedea in viitor - Kimagure. Este angajata de "The Order of the Hand" sa-l ucida pe Mark Miller si pe fiica acestuia. Insa Elektra se imprieteneste cu cei doi, neputand sa-si duca pana la capat misiunea. Ea ii va proteja pe acestia de ninja si alti asasini. Mai tarziu afla despre adevaratele abilitati ale fetitei.
Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.
In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.
Exista un simbol care face exceptie de la aceste reguli, acesta fiind reprezentat de personajul Elektra, atu-ul jocului. El poate inlocui orice alt simbol, in afara de Scatter, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. Nu poate aparea decat pe liniile 2, 3 si 4. De asemenea si aceste simboluri pot aduce castiguri suplimentare.
Simbolul Scatter poate aduce un castig suplimentar daca apare de mai mult de doua ori. Daca simbolul Scatter apare de mai mult de 3 ori, declanseaza varianta Weapons Bonus Game. Aceasta optiune a jocului permite alegerea unei arme si a unui numar de multiplicare a castigului. Armele care pot fi alese sunt Sabiile Sai, Shuriken, si Arcul si Sageata, care au ca optiuni 10 jocuri libere (free games), 14 jocuri libere cu factor de multiplicare 2, si respectiv 7 jocuri libere cu factor de multiplicare 4.
Bara de instrumente prezenta in partea de jos a ferestrei jocului prezinta mai multe butoane precum History care prezinta istoricul jocului, unde se pot vedea detalii ale activitatii recente, Options (Optiuni) prin apasarea caruia se pot schimba setarile de sunet sau alte setari ale jocului iar Online Support va va face legatura cu un specialist daca acesta este disponibil online. Butonul Exit va inchide jocul si va va faca legatura catre meniul principal al jocurilor de pe site.
Exista de asemenea cateva taste scurtaturi precum TAB, ENTER sau bara da spatiu care au fiecare functii specifice, respectiv aprinderea urmatorului buton de pe ecran, activarea butonului aprins sau invartirea sloturilor cu suma aleasa.
De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.

Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:

JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil