Sloturi Gratis Hulk

Joaca jocuri gratuite cu Incredibilul Hulk

Slot India Jocuri Slot Slot Sparta Slot Padurea Fermecata

Un slot nou cu cel mai teribil si mai incredibil si anume HULK. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Incredible Hulk relateaza povestea omului de stiinta Bruce Banner care strabate lumea in lung si-n lat, disperat sa afle un leac pentru boala care-l face sa se transforme intr-un urias monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotarate sa-l prinda si sa-l studieze, pentru a-i folosi puterile in scopuri marsave. Temele sunt preluate in acest joc Incredible Hulk.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Atu-ul jocului este reprezentat de simbolul care il infatiseaza pe Incredible Hulk. Acesta poate aparea numai pe liniile 2, 3, 4 si poate inlocui orice alt simbol, in afara de Scatter si simbolul Smash Bonus, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. De asemenea si aceste simboluri pot aduce castiguri suplimentare. Simbolul Scatter poate declansa 10 Free Games cu un multiplicator al castigului X3.

Varianta Smash Bonus este activata atunci cand pe liniile 1 si 5 apar simultan simbolurile Smash Bonus. Caracteristica Expanding Hulk este declansata atunci cand atu-ul apare in partea centrala a liniei 3. Hulk preia toata linia si sunt acordate 2 trageri libere, unde se rotesc doar liniile 1,2, 4, si 5, linia 3 ramanand ocupata de atu.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.

Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:

JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil