Sloturi Gratis Iron Man

Joaca jocuri gratuite cu Iron Man (Omul de Fier)

Slot India Jocuri Slot Slot Sparta Slot Padurea Fermecata

Un slot nou cu un nou si vechi erou de la Hollywood si anume Iron Man sau Omul de Fier. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre Plati.

Atu-ul jocului poate inlocui orice alt simbol in afara Scatter pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. De asemenea, exista si o alta modalitate de plata pentru mai multe simboluri ale atu-ului prezente pe linia de plata in acelasi timp.

Simbolul Scatter este reprezentat de cuvintele Iron Man. In cazul in care exista 2 sau mai multe simboluri Scatter pe liniile de plata, se castiga un castig suplimentar, iar in cazul in care exista 3 sau mai m ulte simboluri Scatter, castigatorul castiga 10 Free Games.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.



ATENTIE! Acest joc este gratuit si doar pentru distractie.
Pentru a juca pe bani reali FA CLICK AICI si PRIMESTE BONUS de 200 USD la depunere.




Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:



JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil