Sloturi Gratis Fantastic 4

Joaca jocuri gratuite cu Fantastic 4

Slot Africa Jocuri Slot Slot Sparta Slot Padurea Fermecata

Un slot nou cu personajele din filmul Fantastic 4. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Fantastic Four preia simboluri si personaje din filmul Fantastic Four, realizat de asemenea dupa benzile desenate intitulate in acelasi mod pentru a crea acest joc la aparate virtual jucat in multe situri de casino.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului: plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Exista un simbol care face exceptie de la aceste reguli, acesta fiind reprezentat de simbolul 4, atu-ul jocului. El poate inlocui orice alt simbol, in afara de Scatter, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. De asemenea si aceste simboluri pot aduce castiguri suplimentare. Simbolul Scatter poate declansa 12 Free Games daca apare de mai mult de trei ori. In aceasta varianta a jocului, sloturile se rotesc automat. Celelalte simboluri, reprezentate de Mr. Fantastic, Invisible Woman (Femeia Invizibila), The Human Torch (Torta Umana), The Thing (Chestia), au caracteristici care ofera posibilitatea unor castiguri suplimentare.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.ATENTIE! Acest joc este gratuit si doar pentru distractie.
Pentru a juca pe bani reali FA CLICK AICI si PRIMESTE BONUS de 200 USD la depunere.
Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:

JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil