Joaca Loto Online


Exista loterie online?


Click Now!

Care sunt avantajele loteriei pe internet?

Odata cu avansul foarte mare in tehnologie, in ziua de astazi nu mai este nevoie sa astepti la cozi infernale in frig sau in canicula pentru a inregistra un bilet la loterie. Este suficient sa ai un computer cu acces la internet si poti juca la loterie fara stres, din propria casa. De asemenea, poti juca la mai multe loterii, marindu-ti efectiv sansele de castig.

Exista o multime de loterii online; mult mai multe decat cele disponibile doar fizic, cum este in Romania lotto 6/49. In mediul online poti alege dintr-o gama variata de loterii online la care poti achizitiona bilete destul de ieftine, iar sansele de castig sunt relativ mai mari.

Desi in Romania nu este disponibila o loterie numai online, multitudinea de romani stabiliti in tari ca Spania si Franta au posibilitatea de a castiga sume mari de bani jucand online la loteria numita Euro Millions. Euro Millions reprezinta o loterie foarte extinsa, daca nu cumva cea mai extinsa din Europa.

Spre deosebire de alte loterii online mai putin cunoscute, ceea ce face Euro Millions sa fie atat de apreciata este respectul fata de jucatori. Astfel, acestia primesc toate informatiile legate de modalitatea de joc, de castiguri si de cum sunt transferate castigurile catre jucatori. Increderea jucatorilor in sistemul de joc este foarte importanta, mai ales tinand cont de faptul ca ne aflam in mediul online, unde nu exista contact fizic.

PowerBall este o alta loterie online ce se desfasoara pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Un bilete pentru aceasta loterie costa un dolar, iar extragerile se fac miercuri si sambata. Extragerile se executa astfel: se extrag 5 bile albe din 59 de bile albe numerotate de la 1 la 59, si inca o bila rosie dintr-un set de 39.

Castigurile sunt exact ca si la celelalte loterii online, acestea depinzand de numarul de bile care se potrivesc cu alegerile facute pe biletul de joc. In cazul in care esti unul din norocosii care a obtinut jackpot-ul cel mare, suma de bani poate fi transferat in timp de 30 ani sub forma unei rate anuale, fie se poate transfera toata suma de bani odata, cu riscul de a plati taxe mai mari.

O caracteristica speciala a loteriei PowerBall o reprezinta PowerPlay; acest element permite multiplicarea sumei castigate cu un anumit numar. Astfel, inainte de fiecare extragere se alege la intamplare un numar care va reprezenta multiplicatorul. Daca cel care a cumparat biletul castigator, a ales un multiplicator care se potriveste cu cel extras la intamplare, atunci acesta va beneficia de cresterea sumei castigate.

Trebuie retinut faptul ca, suma nu se va mari in cazul in care se depaseste fondul alocat castigurilor, si de asemenea in cazul unui bilet de forma 5 bile albe si nici-o bila rosie, suma va creste cu valoarea standard de 1 milion de dolari.

Este foarte important ca inainte sa va incercati norocul la loteriile online sa va asigurati ca stiti ce optiuni aveti, si care sunt sansele voastre de castig.


JocuriRemi.net | Privacy Policy