Loteria online Mega Millions


Cumperi un bilet si primesti unul gratis


Click Now!

Poti sa castigi milioane?

Loteria Mega Millions este una dintre cele mai prestigioase loterii online din SUA, care ofera si cele mai mari premii. Desi la inceput pare a fi un site de tipul scam, din cauza graficii simple si a designului nu prea increzator, Mega Millions nu reprezinta un risc 100%, deoarece este o activitate legala.

Mega Millions ofera unele dintre cele mai mari jackpot-uri dintre toate loteriile online deoarece modul de joc este foarte simplu, biletele sunt foarte ieftine, iar impatimiti ai acestor jocuri sunt foarte multi. Biletul pentru loteria online Mega Millions costa 1$ pe zi. Jucatorul trebuie sa aleaga 5 numere diferite intre 1 si 56, si inca un numar intre 1 si 46.

Pentru a castiga, trebuie ca toate cele 6 numere extrase intr-o anumita zi sa corespunda cu cele 6 numere scrise de tine jucatorul, pe biletul de joc la loto. Daca nu ai nimerit toate cele 6 numere, poti castiga sume mai mici cu 5 numere, 4 numere, 3 numere, 2 numere, si chiar si cu un singur numar ales corect.

Desi in cazul in care ai ales corect doar un numar sau doua, castigurile sunt infime, totusi te poti multumi cu ideea ca ti-ai recuperat pretul biletului. Statisticile arata ca sansa de a alege corect toate cele sase numere este de 1 la 175.711.536, iar pentru a alege un singur numar corect din cele sase, este de 1 la 75.

Extragerile pentru loteria online Mega Millions se fac in fiecare marti si vineri, la ora 10.00 PM. Poti intra pe site-ul oficial Mega Millions pentru a verifica daca ai castigat sau nu.

The Lotter reprezinta o platforma online care iti permite intr-o oarecare masura sa centralizezi jocurile tale la loteriile online intr-un singur loc. Astfel, accesand The Lotter poti obtine rezultatele extragerilor din mai multe loterii online, si de asemenea poti cumpara bilete si juca direct, fara a trebui sa mai accesezi fiecare site in parte.

Un aspect important al platformei The Lotter este acela ca, in momentul in care introduci o anumita suma de bani in contul de pe site, vei primi automat credite cu aceeasi valoare, total gratuit. Astfel, vei putea cumpara de 2 ori mai multe bilete decat ai fi facut-o in mod normal accesand fiecare site de loterie online in parte.

Pe langa faptul ca centralizeaza datele de la loteriile online la care participi, The Lotter permite si crearea de abonamente la bilete, astfel incat in fiecare zi veti cumpara automat bilete folosind suma depusa pe site, si optional, creditele disponibile. The Lotter ofera si statutul de VIP, care se obtine prin cumpararea biletelor la loteriile online din cadrul platformei web.

Odata cu cresterea statutului VIP, jucatorii vor beneficia de discounturi la biletele de loterie. Aceste discount-uri nu au o valoare standard si se calculeaza in functie de rangul VIP-ului pe care il detine jucatorul. Un jucator poate avea unul din urmatoarele ranguri VIP: bronz, argint si aur. Jucatorii ce detin rangul VIP aur, au parte de cele mai mari discounturi la bilete.


JocuriRemi.net | Privacy Policy