Alege numerele la loto


Metode de alegere a numerelor


Click Now!

Care sunt sansele de ghicit numerele norocoase?

Loteria Mega Millions este una dintre cele mai prestigioase loterii online din SUA, care ofera si cele mai mari premii. Desi la inceput pare a fi un site de tipul scam, din cauza graficii simple si a designului nu prea increzator, Mega Millions nu reprezinta un risc 100%, deoarece este o activitate legala.

Fie ca esti un impatimit al loteriei online sau doar un jucator ocazional, cu siguranta ai cautat si probabil ca inca mai cauti sfaturi si idei despre cum poti intra in avantaj cand joci astfel de jocuri de noroc. Un prim lucru la care trebuie sa te gandesti, dupa ce ai ales loteria la care vei juca, este alegerea numerelor. Desi la inceput pare o sarcina incredibil de simpla, alegerea numerelor pentru jocul de lotto online devine la un moment dat incredibil de tactic sa spunem.

Vei observa, odata cu avansarea in jocul la loteriile online ca iti va fi din ce in ce mai greu sa alegi numerele, in special daca vrei ca acestea sa fie in totalitate la intamplare. Atunci cand alegi numerele pentru loteriei, ai intotdeauna tendinta sa alegi numere cu care esti familiarizat, sau numere care sunt foarte aproape unul de celalalt, uneori consecutive; asta nu este benefic pentru jocul tau!

Daca vrei ca pe viitor sa eviti astfel de situatii in care nu reusesti sa alegi la intamplare numerele pentru jocul de loto online, continua sa citesti articol; nu vei fi dezamagit. Dupa cum am spus mai sus, aceasta problema a alegerii numerelor apare odata cu timpul; de obicei persoanele care joaca prima data la o loterie online nu au probleme cu alegerea numerelor.

Tu, fiind o persoana mai experimentata, vei avea tendinta sa alegi aceleasi numere de fiecare data. Deci ce poate fi de facut? Pune pe altcineva sa aleaga in locul tau! Daca ai copii, este foarte usor sa-i intrebi pe acestia cate 1-2 numere; fiind mici, imaginatia lor este foarte stimulata si cu siguranta vei primii raspunsuri aleatoare, pe care tu nu le-ai fi luat in calcul.

Exista si o metoda bazata pe statistica ce te poate pune intr-un oarecare avantaj atunci cand selectezi numerele pentru jocul de loto online. Statisticile au dovedit ca cele mai extrase numere sunt 14, 16,22, 25, 26, 28, 32 si 34. Dupa cum se poate observa, majoritatea numerelor cele mai extrase fac parte din ordinul 20, si deci ar fi o idee buna sa incluzi unul sau doua din aceste numere in combinatia ta, ce se va putea dovedi castigatoare.

Internetul este plin de metode care promit avantaje incredibil de mari, ba unele chiar garanteaza si potul cel mare! Nu credeti in asa ceva, ci mai bine rationalizati. Formulele matematice ascunse in cartile ce costa cateva sute de dolari, si care promit sa aduca sanse mai mari se rezuma la numere scrise anterior. Nimeni nu poate garanta o sansa de castig 100% fara a masluii masinaria ce extrage bilele din urna.

Daca nu esti o persoana ce tine sa aleaga numerele in totalitate la intamplare ci se considera o persoana norocoasa, te poti folosi de tot ce ai in jurul tau pentru a genera numerele necesare completarii unui bilet la o loterie online. Foloseste numarul de ziare din casa, numarul de camere al casei, numarul de la masina, precum multe altele. Posibilitatile sunt nelimitate daca ai o imaginatie bogata!


JocuriRemi.net | Privacy Policy