Fii responsabil la jocurile de noroc

Nu trebuie sa iti pierzi mintile cand pariezi

De ce sa fii responsabil?

Desi oricine viseaza sa-si asigure viata pe punct financiar cat mai repede si cat mai usor cu putinta, sunt o multime de persoane care fac o patima din acest lucru si ajung intr-o situatie ce se degradeaza rapid, punandu-le in pericol sanatatea si siguranta social-financiara.

Ce inseamna asta? Loteria online, este, ca si jocurile la aparate si masini, un joc de noroc, care necesita platirea unei sume de bani pentru a putea juca. Loteria online poate fi considerata a reda o rata mai mare de dependenta, in special din cauza faptului ca toate costurile de joc sunt mici, insa sunt dese.

Astfel, spre deosebire de jocurile de casino unde se plateste mai mult, dar doar de cateva ori de-a lungul jocului, in cazul loteriilor online, biletele se cumpara aproape zilnic, si, desi costurile sunt mai mici, acestea ajung sa insumeze valori incredibil de mari.

Desi majoritatea jucatorilor nu-si dau seama, acestia devin dependenti dupa primele 4-5 jocuri, in special daca au reusit sa castige si o anumita suma de bani. Impulsurile devin intr-un anumit punct incontrolabile, si astfel dependenta se instaleaza daca nu se iau masuri din timp, pentru a o preveni.

Ce este de facut? Principalul lucru de care depinde cat de repede se instaleaza dependenta de loteria online esti chiar tu. Tu te cunosti cel mai bine, si stii care sunt limitele vointei tale, si stii cand ai inca control asupra ta si cand impulsurile nu mai sunt controlabile.

O prima masura pe care o poti folosi este aceea de a te asigura ca se afla cineva in preajma ta, care te poate opri la timp, inainte sa pierzi sume mari de bani fara a castiga nimic la loteria online. Astfel, o ruda, un membru al familiei, sau chiar un prieten bun este ca o salvare de la inec daca esti pe cale sa cazi in patima loteriei online.

Consulta-ti caracterul si afla cat de usor poti cadea prada dependentei! Daca ai o fire impulsiva, grabita, sunt mult mai mari sansele sa devii dependent de jocurile de noroc online sau reale, decat o persoana cu un calm mai pronuntat. Astfel, daca ai un temperament relaxat, iti este de foarte mare ajutor pentru a-ti controla impulsurile.

Nu te lasa influentat de norocul incepatorului. Daca ai reusit sa castigi odata, nu inseamna ca vei castiga de fiecare data. Aceasta poate fi considerata o regula de aur cand vine vorba de loteriile online de peste tot in lume. Foarte multi jucatori incepatori se lasa purtati de valurile unui castig foarte devreme in joc, si astfel ajung sa considere ca au mai multe sanse de a deveni bogati decat restul; nu este deloc asa!

In concluzie, in cea mai mare parte depinde de tine si de caracterul tau cum vei rezista dependentei de loterie online, dar o persoana in apropierea ta te poate ajuta foarte mult, ba chiar te poate scuti de aruncarea banilor pe fereastra.


JocuriRemi.net | Privacy Policy