Exista pariuri sigure?Modalitati de imbunatatire a pariurilor sportive

Nimeni nu poate paria si castiga intotdeauna dar sunt feluri in care sa fii mai bun de cat alti jucatori.
Pentru a face profit trebuie sa castigi la peste 52% procente din pariurile facute!


Pentru a putea scoate bani din pariurile sportive, clientii au nevoie de un sistem bine pus la punct, bazat pe disciplina. Investitiile nu vin din prima incercare , iar efortul si perseverenta sunt doua modalitati cu care pariorul trebuie sa faca echipa. Odata cu sistemul realizat, jucatorul are de urmat cateva etape pentru imbunatatirea calitatilor de parior. Mai jos sunt prezentati pasii care trebuie urmati pentru un mai bun mod de joc a pariurilor:

Deschiderea unui fond

Ce este un fond? Fondul sau "bankroll-ul" reprezinta acea suma de bani pe care jucatorul o foloseste in efectuarea pariurilor. Un astfel de cont poate ajuta pariorul sa isi foloseasca investitiile mai bine si cu mai multa responsabilitate. Bankroll-ul poate varia, in functie de durata investitiilor, de suma pe care pariorul isi permite a o pierde si, de asemenea, de suma disponibila pentru efectuarea pariului. Principala regula sau sfat in deschiderea unui astfel de cont este aceea ca investitiile realizate sa nu depaseasca valoarea sumei la care jucatorul este dispus sa o piarda. Cu cat investitia este mai de durata, cu atat va creste si suma. Este recomandata pastrarea unei anumite sume de bani pentru efectuarea altor pariuri, in diferite perioade de timp, in scopul unor investitii mai profitabile si de durata si pentru a scadea sansa pierderii intregului bankroll.

Stabilirea sumei

Un pariu are nevoie de o anumita suma pentru a fi efectuat. Suma pariata depinde de suma existenta in cont. Jucatorul nu trebuie sa parieze niciodata mai mult decat poate! Stabilirea sumei pariate sta doar in decizia pariorului care detine controlul asupra posibilelor castiguri sau pierderi realizate. O suma reprezinta o cantitate de bani stabilita, care va fi investita in pariu. Jucatorii trebuie sa retina si faptul ca asumarea sansei de a castiga un pariu in totalitate aduce dupa ea si riscul de a pierde toata investitia adunata pe parcurs.

Stabilirea profilului de investitor

Imediat intrat in sistem, jucatorul va fi catalogat sub un anume profil. Varietatea pariurilor sportive ofera fiecarui jucator sansa de a-si stabili propriul profil. Acesta poate fi determinat dupa pariurile alese si efectuate de fiecare in parte. Spre exemplu, exista jucatorii care cauta sa stranga mai multe puncte in joc. Pe de alta parte, exista jucatorii care sunt amatori de risc si vaneaza recompensele uriase. Exista jucatori care doresc sa parieze doar pe echipa favorita, acest lucru oferindu-le siguranta. Pe cealalta parte, exista alta categorie de jucatori, care pariaza pe diferite echipe, asumandu-si un risc mai mare. Importanta este stabilirea profilului ca investitor in pariurile de tip sportiv numite, in mod normal, pariuri sportive. Dupa determinarea tipului de investitor, jucatorul isi poate alege si stabili cu usurinta jocurile si investitiile potrivite, alaturi de sistemul deja creat.

Gasirea si pastrarea sistemului de pariu

Pentru a scoate un profit frumos, jucatorul ar trebui sa castige aproximativ 52,4% din totalul perioadei in care acesta pariaza. Pentru realizarea respectivului castig, fiecare parior are nevoie de un sistem propriu, personalizat, care il poate ajuta sa realizeze investitii cat mai mari cu putinta. Sistemele si alte strategii pariuri pot fi realizate chiar de parior sau poate fi gasit pe site-urile special dedicate acestor activitati sportive. S-a dovedit ca pariorii care au inceput sa foloseasca permanent un sistem, au reusit sa castige 66% din totalul de timp dedicat pariurilor sportive. Cu ajutorul unui sistem bine ales, se pot selecta jocurile potrivite fiecarei categorie sau profil de parior, iar suma din contul personal( bankroll) poate creste considerabil. Indiferent de pierderile acumulate, nu se renunta la sistemul folosit in jocurile anterioare. Cu toate ca pariurile sportive nu sunt actiuni sigure, o noua zi poate aduce cu ea noi sanse la noi investitii.

JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil