Pariuri sportive in RomaniaCe anume sunt acest pariuri si de ce sa participi?

Pai nu trebuie sa participi daca nu esti pasionat si daca nu te atrage. Iar daca o faci trebuie sa te asiguri ca iti faci tema de acasa. In urma cu 12 ani, pariurile sportive au inceput sa apara si in Romania, treptat, dar sigur. Pariurile sportive sunt acele activitati desfasurate prin efectuarea unei mize pe un posibil rezultat al unui eveniment sportiv, respectiv o echipa, meci sau jucator. Sau, in alta ordine de idei, pariurile sportive sunt acele jocuri sportive, in care jucatorul prezice posibilele rezultate venite din partea organizatorilor responsabili de astfel de activitati.

Case si agentii de pariuri
Odata cu aparitia pariurilor sportive, au luat nastere si case de pariuri sportive, fara de care predictiile respective nu s-ar putea desfasura. Un pariu sportiv este urmat sau caracterizat de cote, ele reprezentand miezul dintre miza si castig. Astfel de cote de pariuri sportive difera in functie de casele de pariuri existente. Pariorul isi poate da seama de insemnatatea evenimentului la care participa in functie de cota rezultata. Spre exemplu, cota poate deveni mai scazuta ca valoare atunci cand evenimentul sportiv are parte de multi jucatori.

Bazandu-se pe statistici sau rezultate de pariuri sportive anterioare, jucatorul poate estima cand si unde este momentul potrivit pentru a actiona. Pariul sportiv poate fi realizat doar inaintea inceperii evenimentului si in nici un caz in timpul acestuia. Casele de pariuri sportive sunt deschise pentru orice jucator doritor de castig, care doreste cumpararea unui bilet. Cu toate acestea, agentiile au inceput sa mai piarda din pariori datorita caselor de pariuri online. Acestia sunt atrasi de cotele de pariuri online oferite, cote care sunt mai mari si mai diverse decat agentiile obisnuite. Aici, pariorul poate economisi timp, prin accesarea site-ului de pariuri sportive dorit. Internetul, prin site-urile special dedicate pariurilor sportive, da posibilitatea jucatorului de a paria la orice ora din zi si din noapte, fara a se deplasa, ca in cazul unei agentii fizice. Oferta caselor de pariuri este una larga, iar numarul de cote si promotii de oferte de bonus la pariuri sportive sunt variate. Se poate alege din diverse cote de pariuri sportive disponibile, totul constand in alegerea si preferinta clientului.

Situri cu predictii si statistici sportive
Pariorii pot consulta site-urile sportive pentru a fi la curent cu modificarile sau ultimele noutati in domeniu. Spre exemplu, se pot verifica rezultatele la fotbal sau scoruri de fotbal din meciurile anterioare. Cu ajutorul mediului online, se pot cumpara bilete si se pot, de asemenea, consulta diferite pronosticuri de pariuri sportive. Biletele puse la dispozitia jucatorului pot fi de doua tipuri: biletele simple, bilete care sunt caracteristice unui singur pariu efectuat; si biletele multiple, care contin minim 2 si maxim 14 pariuri efectuate. In cazul unei sume mari de bani pusa la castig, pariorul poate folosi un bilet combinat, care poate iesi castigator doar daca toate pariurile sportive efectuate pe respectivul bilet ies castigatoare. Insa, inainte de toate, pentru a putea participa la pariurile sportive online, clientul trebuie sa isi deschida un cont pe site-ul ales. Actiunea in sine nu dureaza mai mult de 4-5 minute si este simplu de realizat. Pasii pentru deschiderea sau inregistrarea unui cont consta in:

- Alegerea casei de pariuri sportive online ( majoritatea pariorilor studiaza ofertele si aleg casa de pariuri cu cele mai atractive promotii, cum ar fi primirea de bonus la inregistrare)

- Depunerea unei anumite sume de bani in contul personal (de obicei, aceasta este realizata cu ajutorul cardului, dar se poate opera si cu ajurorul anumitor servicii online de tranferuri)

- Alegerea si realizarea de pariuri live, fie pe echipe, meciuri sau jucatori.

Televiziunea si transmisiile sportive live
Transmisiile online ofera publicului participant la pariurile sportive, posibilitatea de a verifica si consulta rezultate live, pentru o mai buna organizare in ceea ce il priveste si, de asemenea, ocazia a urmari gratuit transmisiunile sportive difuzate.

Evenimentele sportive la care pariorul poate participa difera, printre ele numarandu-se jocuri de fotbal, tenis, baschet, volei, hochei, sporturi de iarna, ciclism si multe altele enumerate in gama de jocuri sportive specifice fiecarui site online.

Pariurile sunt ca jocurile de noroc?
In plus, pariurile sportive online pot fi de acum la indemana oricarui impatimit al jocurilor de noroc. Plasarea unui pariu sportiv poate fi acum efectuat si cu ajutorul telefonului mobil. Aici, ofertele variaza, iar participarea pariorilor cu ajutorul telefonului mobil le poate aduce un bonus de bun venit, sau, returnarea banilor, in cazul in care rezultatul asteptat este egal cu zero.

Casele de pariuri ofera bonusuri si promotii lunare, cat si sfaturi sau strategii pariuri, predictii si lamuriri cu privire la orice tip de joc sportiv pariat.

JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil