Sfaturi pentru pariuriGreseli de evitat la pariuri sportive pe bani

Daca esti incepator iti recomandam sa citesti

Odata intrat in febra pariului, jucatorul, in special cel incepator, are tendinta de a nu gandi rational sau, cel putin, logic. Cu toate ca, in unele cazuri de pariuri sportive si nu numai, logica sau rationamentul nu isi au locul. Statistica arata ca majoritatea jucatorilor actioneaza mai mult pe instinct, decat pe strategii sau sfaturi din partea altor jucatori mai experimentati sau site-uri special dedicate acestor activitati. In continuare, sunt prezentate cateva dintre cele mai des intalnite greseli de care jucatorul impatimit al pariurilor ar trebui sa se fereasca:

Evita transformarea jocurilor de noroc in principala sursa de venit

Conform statisticilor, jocurile de noroc sau pariurile au determinat un numar important de jucatori sa faca din acestea o principala sursa de castiguri. Insa, norocul nu este intotdeauna de partea lor. Asadar, se recomanda evitarea investitiilor prea mari sau prea des efectuate in pariuri. Asumarea unui risc prea mare, ca investitia unei sume de bani importanta in jocurile de noroc, poate deveni oricand realitate si poate lua pe nepregatite orice jucator, fie el incepator sau experimentat. Principala regula este aceea de a participa cu moderatie si intr-un ritm mai lejer, in acelasi timp culegandu-se si informatii valoroase despre respectivele jocuri sau pariuri ce urmeaza a fi jucate. Trebuie sa stii ca nu exista pariuri sigure insa iti poti face tema de acasa si sa iti imbunatatesti sansele de castig.

Nu te baza pe trecutul glorios al unei echipe

Renumele unei echipe sau jucator cunoscut poate influenta din start jucatorul. Acesta este tentat sa parieze pe jucatorii sau echipele castigatoare, cunoscute pentru performantele realizate in trecut. Acesta este inca un exemplu de evitat in lumea pariului sau jocurilor de noroc. Informatiile "imprastiate" printre jucatori nu sunt intotdeauna reale. In plus, s-a dovedit ca exista case de pariuri care furnizeaza informatii false despre echipele sau jucatorii participanti, tocmai pentru a ademeni jucatorii incepatori in cursa pentru castiguri, castiguri care pana la urma se dovedesc a fi inexistente. Asadar, o a doua greseala pe care jucatorul de rand o poate evita este culegerea corecta a informatiilor cu privire la strategiile de joc si la echipele care chiar pot aduce un profit real, lasand la o parte zvonurile si parerile participantilor.

Gandeste rational

Un jucator adevarat poate controla, intr-un fel, sansele la un posibil castig. Spre exemplu, un jucator al unei echipe de Fotbal poate influenta starea meciului prin verificarea unei posibile schimbari ale climei. In cazul unui impatimit al jocurilor de noroc, situatia se poate schimba in orice moment. Participarea trebuie realizata la momentul corect, moment care poate fi ales cu ajutorul rationamentului si disciplinei. Jucatorul trebuie sa realizeze ca, un castig pe termen scurt se poate transforma instantaneu in pierdere. Momentul in care se realizeaza un pariu trebuie gandit din timp si nu actionat din dorinta prea mare de castig, castig care poate lipsi cu desavarsire, in cazul in care distractia si cheltuirea banilor castiga teren in fata gandirii logice si autocontrolului. Un adevarat parior este acela care gandeste inainte de a actiona, bazandu-se pe sansele si momentul potrivit.

Ramai la sistemul tau de joc

Pariorul poate adesea descoperi ca statistica meciurilor sau jocurilor de noroc nu se potriveste cu realitatea. Pariuri sau sisteme de pariuri sigure nu exista, exista doar strategii pariuri si variante, insa acestea pot influenta intr-o anumita masura sansele castigului. Odata folosit, sistemul de joc al unui jucator trebuie sa ramana in permanenta neschimbat. Sigur, parerile persoanelor din jur pot aduce acestuia o urma de nesiguranta, insa trebuie retinut faptul ca, schimbarea propriului sistem de joc aduce, dupa el, un risc. Sfatul sau regula principala intr-o astfel de situatie este increderea in propria strategie si neschimbarea acesteia, indiferent de situatie sau factori externi. Una sau mai multe pierderi la rand nu inseamna neaparat schimbarea strategiei de joc, cat rabdare si perseverenta. Importanta aplicarii unui sistem de joc este cea mai sigura cale spre posibilile viitoare investitii.Alte jocuri de noroc slot. Joaca pe bani sau distreaza-te gratuit.

Joc Slot Legende Fotbal Joc Slot Spirit Salbatic Joc Slot Mos Craciun Slot Pentru Fete Slot Fotbal Fotbal Joc Slot Sportiv


JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil