Poker Slow Play

Slow play in jocurile de pokerTactica de slow play inseamna sa joci o mana de pocker prin disimulare. Cand folosesti aceasta tehnica nu prezinti valoarea reala a mainii tale. De fapt faci exact opusul. In jocuri de poker cand faci slow play, te porti ca si cum ai avea o mana slaba si ii astepti pe ceilalti jucatori de la masa de pocker sa ia initiativa si sa creasca potul. Din acest punct de vedere putem spune ca slow play este opusul bluffului.

Este tehnica mai importanta decat norocul la poker?

Probabil ca ai mai auzit deja despre aceasta tehnica din jocurile de poker gratuit si chiar ai aflat cateva lucruri despre slow play din cateva cautari pe Google. Intrebarea insa ar fi, cum folosesti ce ai invatat? Si mai important, cand faci slow play in pocker?

La intrebarea cum raspunsul este: Simplu. Pariezi de asa natura incat adversarii tai sa creada ca ai o mana slaba si sa incerce sa fure potul. Ca sa faci asta trebuie sa dai calluri simple si sa eviti orice forma de agresiune. Adversarul tau trebuie sa se simta comfortabil si in control. Cu slow play poti strange profituri mai in jocurile de poker impotriva incepatorilor dar si a jucatorilor Agresiv-Deschisi, deoarece este ideal pentru a plasa capcane. De exemplu a da call cu A-A dupa flop poate fi considera slow play, deoarece este de preferat ca ceilalti jucatori sa creasca potul. La fel, poti face slow play in jocurile de poker atunci cand pe flop ti-a intrat un set, sau trei bucati. Fiindca ai o pozitie destul de puternica pentru orice joc de pocker, este bine sa profiti de valoarea pe care o are aceasta mana de pocker si sa cresti potul prin disimulare, evitand o situatie cate ar speria adversarii tai de la masa.

Momentul oportun este insa o chestiune delicata atunci cand faci slow play in pocker. Trebuie sa tii cont de imaginea ta la masa, felul cum se comporta adversarul tau dar si de boardul pe care il ai in fata. Un scenariu ideal ar fi ca tu sa pari pasiv si inchis chiar si cand ai o mana buna, iar adversarul tau sa fie agresiv si sa creasca potul. Totodata, in ceea ce priveste flopul, vei vedea ca ai rezultatele cele mai bune in jocurile de poker unde ai un set desi boardul indica un curcubeu.

Tine minte insa sa nu exagerezi, deoarece aceasta tactica se preteaza in general numai situatiilor in care ai cele mai bune carti relative la board. Daca nu esti sigur ca poti trece de turn si river nu folosi aceasta strategie de pocker. Mai bine castigi un pot mic decat sa pierzi unul mare.

JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil