Reguli de remi. Citeste si invata cum sa joci

Cum sa joci remi. Afla regulile aici

Regulile de remi sunt destul de simple de priceput, chiar si jucatorii amatori, sau care nu au mai jucat de mult pot invata cu usurinta in timp ce urmaresc desfasurarea jocului. La fel ca in jocul de poker solutia cea mai buna de invatat este una practica.

Remi este un joc popular care a fost inventat la inceputul anilor 90, prin Elwood T. Baker si fiul sau, C. Graham Baker. Dupa toti acesti ani, regulile de remi au ramas aceleasi, cu schimbari putine, este jocul perfect, in care fiecare membru al familiei poate lua parte.

Remi poate fi jucat aproape peste tot, de la curte, in camera de zi, de la case de carti de joc, la cazinouri, de la tineri, la persoane in varsta. Puteti afla regulile pentru remi, fie prin intermediul unui membru de familie fie de la un amic, prieten sau de pe internet. Mai jos sunt regulile fundamentale pentru remi care va putem ajuta sa va initiati.

In general, exista doar doi jucatori in fiecare joc remi, desi, in unele state, exista doi jucatori suplimentari in joc. Pachetului de carti utilizate in remi este standard si este format din 52 de carti. Dealerul de joc va distribui 10 carti la fiecare jucator. Atunci cand prima carte se arunca in sus, este timpul pentru a incepe aruncarea cartilor care au ramas. Restul de carti, de multe ori, astfel cum sunt mentionate in stoc,vor fi plasate in mijlocul jucatorilor.

Obiectivul jocului este de a forma seturi si de a rula cu cartile pe care le-ati extras cat mai repede posibil. Seturi sunt, de asemenea, numite grupuri si se impart jucatorilor la inceput, apoi se extrag pe rand. Trebuie de stiut ca un set este egal cu 3 sau 4 carti cu acelasi numar: 2 din inimi, 2 de pica, 2 de diamante si/sau 2 din cluburi) si o suita este cu 3 sau mai multe carduri in progresie si in aceeasi culoare (1 din cluburi, 2 din cluburi, 3 de cluburi, 4 din cluburi si asa mai departe). O carte poate fi folosita numai o singura data. Ea poate fi doar o parte a setului.

Cele doua reguli de baza ce trebuie urmate de jucatori in regulile de remi este de a atrage si a arunca. Pentru a schimba o carte in mana puteti obtine fie carte de cel mai de sus de pe stoc sau alege carte proaspat aruncata din partea adversarului. Evident, cartea aruncata este cunoscuta de ambii jucatori,dar cartea care a fost trasa va fi vazuta numai de catre unul. Odata ce ati ales o carte va trebui sa o pastrati cel putin pana cand adversarul tau a facut o alta miscare si in nici un caz nu veti fi in masura sa aruncati cartea aleasa de la cele adversarului.

Remi se incheie cand un jucator a format un set complet. Odata ce un jucator a ajuns la gin, cartile sunt aratate pentru verificarea si numarare in vederea stabilirii scorului. Puteti, de asemenea, castiga daca cartile de la final au facut un total de 10 puncte. Nu uitati ca la cele mai multe la jocuri noi sau vechi pachetul de reguli este necesar insa mai trebuie si un pic de risc precum si noroc cu carul.


JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil