Remi etalat pe tabla


Inainte de a incepe sa citesti despre regulile de remi sau alte chestii legate de acest joc te invitam sa incerci un joculet micut care odata terminat iti va da un bonus gratis de 5 dolari. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi piesele de remi etalat in ordine insa intr-un timp limitat. In total sunt 7 piese etalate pe o tabla virtuala. Tu trebuie sa le asezi in ordinea 1,2,3,4,9,9,9. Ai grija totusi ca piesele sunt "sticky" dar nu se prea lipesc de tabla asa ca insista si miscate rapid fara sa dai cu ochiul la cronometru.

Fa click aici sa incepi sa asezi piesele si sa castigi bonusul!

Remi pe tabla, remi cu carti

Doar cand ma gandesc la remi online parca o parte din mine tresare, iar orice gand legat de orice joc de Remi, indiferent ca vorbim aici de Gon Remi, Oklahoma Gin, Kalooki 40, Kalooki 51, Remi Traditional, Remi 500, etalat pe tabla si chiar rummy card game simt ca fiecare secunda care trece fara sa am posibilitatea de a-l juca, fara sa am timpul necesar sa vad o piesa de rummy romanesc care sa o simt in monitor, lucrurile nu sunt prea ok cu mine. Recunosc, sunt dependent de remy online romanesc, si orice jocuri cu remi care imi scapa fulgerator in mintea plina de imaginatie.

Cred ca stii bine ca remi online, si in general jocuri remi gasesti pe internet de mai multe feluri, toate acestea fiind gratis, unele dintre ele necesita instalarea unui soft, altele ruleaza direct din browser, cert este ca oricand doriti, puteti opta pentru remi pe tabla, remi etalat, sau remi cu carti, mai pe englezeste spus: rummy card game.

Remi pe tabla (doizece rummy) mi se pare cu totul diferit si lucrul care ma atrage cel mai mult este ca poti realiza formatii din piesele de remi jocuri direct pe tabla fara a le mai etala, in foarte multe dintre site-urile furnizoare de jocuri remi online neputand sa lipesti piesele cu ceilalti participanti la jocul de remi, sau sa folosesti joly etalat.

Un alt lucru important de spus legat de remi pe tabla online, si diferit fata de rummy romanesc jucat acasa pe covor, daca doriti sa va asezati la masa cu alti jucatori,sa jucati pe tabla, va trebuie obligatoriu sa anuntati inca din primele 3 ture ale partidei, in caz contrar, nu ve-ti putea juca jocuri remi online, iar la acest tip de joc nu ve-ti putea rupe din sir decat ultima carte.

O diferenta majora dintre acest joc, ma refer la remi pe tabla, si remi etalat, este ca aici spre exemplu va supuneti unui risc mare de a ramane cu piesele pe tabla, iar intre timp un alt adversar din acest joc remi sa inchida. Ei bine intr-o asemenea situatie, tu ca jucator vei fi nevoit sa-ti iei adio de la 100 puncte incercand sa castigi eroic acumuland de-al lungul partidei de joc remi cat mai multe puncte formand suite si terte.

Jocurile de remi pe tabla s-au dovedit a fi printre cele mai frumoase din categoria jocuri remi online si un alt motiv pentru care spun asta, iar milioane de jucatori online din intreaga lume au dovedito ar fi varietatea de stiluri de joc, unii dintre jucatorii romani de jocuri remi online numesc asta "tipuri" de remi pe tabla, iar de aici enumeram:

Primul tip este cel simplu, cred ca si cel mai jucat din Romania, si se caracterizeaza prin faptul ca nu are restrictii care sa-i taie din libertate jucatorului, acesta putand aplica orice strategie acceptate de regulament, iar in cele din urma suita si terta se puncteaza cu un coeficient de 500. Acest tip de se numeste simplu deoarece nu vine cu reguli complicate, poate fi jucat de oricine datorita simplitatii, poate fi invatat repede si jucat de amatori pentru a se acomoda cu remy online pe table. In afara de amatori, de cei care nu s-au adaptat la regulile unui joc remi si profesionistii au dreptul sa aleaga sa joace acest tip deoarece le permite sa adopte orice strategie fara restrictii, fara reguli complexe, dar binenteles in limita regulamentului.

Al doilea tip popular in Romania dar jucat mai rar deoarece este nevoie de spirit de strategie mai acut, se numeste Bete. Cand joci si alegi tipul Bete, trebuie sa fii mai mult decat concentrat caci aici punctajele sunt altele iar formulele de combinatii pentru castig diferite. Aici primesti un numar de 700 de puncte daca reusesti sa faci 2 terte de cate 4 piese si 2 terte de cate 3 piese, acest tip de jocuri rummy se aseamana cu doizece rummy, iar pentru un novice se poate dovedi mai greu decat si-ar inchipui.

A treia varianta si cred ca cea mai complicata s-a dovedit a fi Mozaic, lucru demonstrat de regulamentul acordarii punctajului si sarcinile care trebuiesc indeplinite in mod egal de fiecare jucator in parte. Aici se vor acorda 1000 de puncte pentru acei jucatori de remi online pe tabla care realizeaza o suita completa, de exemplu de la 1 la 1, pentru cei care nu au 2 piese consecutive de aceeasi culoare, iar ultima conditie si cea mai versata este ca 1 de la inceput sa aiba alta culoare decat 1 de la sfarsit, conditie care a suparat foarte multi jucatori deoarece poti sa pierzi dintr-un foc 1000 de puncte respectand toate regulile de mai sus daca nu ai norocul sa prinzi culoarea potrivita.

Bicolor este numele celei de-a patra varianta de pe tabla, as spune eu una simpla, aproape la fel de simpla ca prima insa vine cu o conditie principala, asta in vederea acumularii celor 1200 puncte. Pentru a acumula punctele si castiga jocul va trebui sa realizati pe tabla de jocuri rummy 2 suite in 2 culori, formula care statistic vorbind s-a dovedit a fi mult mai usor de efectuat decat la tipul de jocuri rummy Mozaic.

O a cincea varianta de jocuri online remi pe tabla se numeste Duble, nume inspirat din formula ce trebuie sa o rezolve jucatorul de rummy, mai precis 7 perechi de duble, iar pentru acest "task" indeplinit cu succes in jocul de remi online vei obtine nu mai putin de 1300 puncte.

Iar in final, cel mai versat, greu de indeplinit, si rar intalnit tip de joc pentru jucatori se numeste Monocolor, iar aici lucrurile sunt total intoarse peste cap, pentru ca foarte rar s-a intamplat ca un jucator sa obtina cele 1500 puncte recompensa pentru vanatorul Monocolor. Totusi, face parte dintr-un tip care poate fi realizat cu succes nu altfel decat conform regulamentului, mai precis, oricine va reusi sa realizeze o suita full (de la 1 la 1) insa nu altfel decat sa prinda toate piesele de aceasi culoare se poate declara deja profesionist. Indiferent ca joci remi online pe table de putina vreme si esti amator, nu trebuie sa te sperii de cuvintele de mai sus, remy online se adreseaza tuturor, iar daca vrei sa te transformi intr-un jucator de succes iti sugerez sa gandesti la scara mare, sa tintesti cele mai grele misiuni, doar astfel vei reusi sa devii mai tarziu un bun jucator.

Si pentru ca pana acum am discutat cu un entuziasm iesit din comun despre rummy etalat, acesta fiind genul de joc rummy care il consider cel mai popular aici in Romania si jucat pe zeci de site-uri furnizoare de jocuri remi, as dori sa va ofer o alta varianta de a va delecta cu rummy, o scapare din cotidian, o gura mare de aer pentru oamenii cu servici, si pauza perfecta a scolarilor, se numeste Canasta si se joaca cu piese sau carti, eu atragand atentia de-al lungul acestui articol asupra variantei pe carti.

Comparativ cu jocurile de remi online pe tabla, acesta nu mai foloseste piese sau tabla in sine, si poate fi jucat doar in echipe de cate doi jucatori. Inca un lucru important la acest gen de jocuri online cu carti este ca numarul echipelor care nu poate depasi pragul de 2, si nu poate fi jucat decat cu doua perechi de carti rummy, echipele stand fata in fata la masa si privindu-se in ochi cu o dorinta puternica de rivalitate.

In cele 2 seturi de carti de remi online vor putea fi scosi la inaintare 6 jokeri in total, atat jokerii cat si 2-arii au puterea de a se transforma in orice carte doreste jucatorul, acestea numindu-se in jocul de remi pe carti, valori. Fiecare jucator va trebui sa primeasca egal 14 carti, cu exceptia celui din dreapta persoanei care le-a impartit, acesta primind din partea casei un numar de 15 pentru ca in cele din urma sa decarteze primul.

Am jucat multe jocuri remi online cu carti, insa Canasta este foarte diferit fata de majoritatea celorlalte, iar acum vreau sa-ti prezint punctajul cartilor, si variante de punctaj care trebuie sa le cunosti in vederea realizarii unui joc de echipa de succes. Canasta, rummy card game (joc de remi) te puncteaza cu 5 puncte daca cartile tale sunt intre 4-7, 10p: 8-14, 20p primesti cu asul si doi, 50p: jokerul, 100p: trei rosu, iar alte 100 puncte daca te prinde sfarsitul unei maini cu 3 negru.

Totusi, in jocuri precum celebrul Canasta victoriile nu sunt asigurate de coeficientul cartilor care le ai in mana, punctele de mai sus fiind mult prea mici sa asigure cu succes triumful unui jucator rummy, iar adevaratele formule care te pot conduce spre cararile castigului sunt: canasta rosie, canasta neagra, 2 canasta de valori diferite si 2 canasta de asi punctate diferit.

Pentru a avea o reteta completa de joc precum canasta rosie va trebui ca echipa formata de 2 jucatori sa detina 7 carti cu acelasi numar, aceasta formula asigurant cu succes 500 puncte trecute in contul echipei si putand garanta victoria acesteia. Pentru a mari punctele in jocul de remy online si face inca un pas spre succesul care il doresti va trebui sa obtii inca 300 de puncte realizand astfel canasta neagra, reteta care o formezi din carti de valori. Prima canasta de valori din cadrul jocuri remi online cu carti poate fi obtinuta de oricine cu putin noroc, aceasta cele din urma se dovedeste a fi printre cele mai valoroase, acordand 2000 puncte pentru echipa care are in mana jokeri si 2-ari. Am vazut multe jocuri de remi online cu carti precum canasta, si iti spun cu certitudine ca aceste 2000 puncte sunt cel mai greu de vanat de toti jucatorii, fie ei profesionisti sau amatori. Daca aceasta varianta de canasta valori ti s-a parut grea, fii atent ce urmeaza: Echipa ta poate primi si castiga aproape asigurat intreaga partida cu cele 3000 de puncte acordate in vederea realizarii unei canasta valori insa formata doar din 2-ari. Mai greu de realizat, dar asa cum am spus si mai sus iti poate asigura realmente o victorie frumoasa si umilire a rivalilor. In final, alte cateva puncte deosebit de importante in valoare de 1500 si 700 le poti obtine impreuna cu jucatorul alaturi de care esti la masa daca formezi canasta de asi rosie, respectiv canasta de asi neagra. Daca dintr-un noroc pur, una din echipe detine in mana toti 3-ari de culoare rosie, punctajul acestora se dubleaza si formeaza intre 800 si 1000 puncte in functie de site.

Pentru tine ca jucator amator care cauti documentare privind jocuri remi online cu carti sau pe table este important sa cunosti toate aceste formule de acordare a punctajelor si valoarea cartilor, restul regulilor din diferitele tipuri de rummy online difera in mici proportii de la site la site, pentru tine fiind usor sa-ti dai seama care sunt picaturile plus sau minus intrand in joc si observant ce schimbari au aparut.

Joaca jocuri remi online cu carti pentru a incerca ceva nou dar nu prea diferit de cel care il cunosti din familie, sau joaca pe internet pentru a recrea pe internet gratis oricand doresti atmosfera placuta din copilarie!


JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil