Jocuri Slot Rocky

Joaca jocuri gratuite cu Stallone din Rocky si Rambo

Jocuri Slot Vegas Slot India Slot Sparta Jocuri Slot

Dai sau nu cu pumnul? De fapt asta nu conteaza deloc. Ce conteaza este sa faci click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Rocky preia temele din seria cu acelasi nume ale caror actor principal este Sylvester Stallone, care il interpreteaza pe Rocky.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Cum sa prinzi atu-ul

Atu-ul jocului este simbolul cu imaginea lui Rocky, care poate inloci orice alt simbol, in afara de Scatter si Bonus, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. 3 sau mai multe atu-uri au o plata separata. Simbolul Scatter este imaginea care scrie Rocky. Daca apar cel putin 2 simboluri pe care sa scrie Rocky, castigul este inmultit cu suma totala pariata si este adaugata castigurilor liniilor de plata. Daca in urma rotirii ies 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, sunt castigate 15, 20 sau 25 Free Games. Toate castigurile din timpul rundelor Free Games sunt dublate. In timpul acestor runde, sloturile se rotesc automat. Simbolul Bonus din joc sunt manusile albe si rosii. Manusa alba apare numai pe primul rand iar cea rosie numai pe randul 5. Daca cele doua apar simultan, se initiaza Knockout Bonus. Daca literele R, O, C, K, Y apar in aceasta ordine de la stanga la dreapta, pe randuri consecutive, se castiga de cinci ori suma totala pariata.

De asemenea, jocul clasic ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.

Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil