Joc slot Africa

Joaca acest joc sloturi cu animale in jungla din Africa. Fara bani

Jocuri Slot Vegas Slot India Jocuri Slot Sloturi Fructe

Sigur iti plac animalele salbatice din jungla Africii. Acum poti combina dragostea de animale cu jocurile de noroc, incearca si invarte pacanele virtuale. Fa click pe START sau BET MAX sa incepi jocul Slot African din jungla.

Cred ca acesta este unul din cele mai frumoase si preferate joculete de poker american si slot pe care le puteti juca direct fara descarcare sau fara depunere de bani. Asta pentru ca include o multime de caractere indragite de toata lumea si anume leul africa, zebra din savana, bivolul salbatic, elefantul cel gigantic, rinocerul periculos precum si peisaje din acest leagan al omenirii. Jungla este un vis al nostru tuturor iar daca nu vrei sa mai astepti poti face o calatorie virtuala in lumea virtuala a acestor jocuri slot gratuite.

Nici aici nu se schimba sistemul de jucat acest joc clasic iar optiunile de mizat sau pariat sunt aceleasi. Pentru a incepe usor nu trebuie decat sa apesi pe butonul de START pentru a invarti rotitele si obtine suprizele. Cei mai curajosi pot alege BET MAX pentru a pune pariuri din cele mai mari. Deasemenea se poate paria (la dublaj cum se mai cheama) pe culorile rosu si negru atunci cand obtii o mana buna. O alta indicatie este in legatura cu bagarea creditelor in casa - pentru a grabi bagarea creditelor apasati de 2 ori pe butonul de COLLECT. Cam acestea sunt regulile de baza. Cu ceva intrebari puteti posta mai jos cu ajutorul comentariilor Facebook.ATENTIE! Acest joc este gratuit si doar pentru distractie.
Pentru a juca pe bani reali FA CLICK AICI si PRIMESTE BONUS de 200 USD la depunere.
Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil