Joc slot India

Joaca acest joc sloturi cu bogatiile tarii India. Fara baniCine nu stie de India? India este cea mai mare democratie din lume precum si cea mai bogata in domeniul istoriei, culturii si inteligentei abstracte. Insa acest joc de noroc slot sau pacanele nu este asa de abstract ci foarte usor. Fa click pe START sau BET MAX sa incepi jocul clasic Slot India.

Desi de multe ori suntem un pic prea judecatori cand vina vorba de indieni, mai toti ne dorim sa mergem si sa vizitam aceasta tara foarte frumoasa care este India. Eu personal as vrea sa vad Taj Mahalul, templele interzise pierdute in jungla, Goa, Varanasi, New Delhi, poalele muntilor Himalaya, Calcuta, Tripura si multe alte locuri de basm. Doar un fragment din aceste comori sunt prezentate in acest joc dar asta nu inseamna cu nu o sa-ti placa. Dimpotriva, cred ca nu vei pierde timpul si te vei distra o gramada si poate chiar invata un pic.

Da, butoanele sunt aceleasi ca la mai toate jocurile sloturi sau chiar si altele de tip cazinou deci curba de invatare este practic inexistenta. Un mic amanunt, daca nu stii, ar fi cel cu butonul DOUBLE care iti apare atunci cand ai prins o mana buna. Daca nu vrei sa bagi in casa primul premiu poti incerca sa mizezi si sa dublezi banii si sa castigi mai mult. Totusi este riscant iar sansele nu sunt asa de mari. Dar este gratis si sigur iti permiti :). Te rugam recomanda si prietenilor acest joc pe Facebook sau email.ATENTIE! Acest joc este gratuit si doar pentru distractie.
Pentru a juca pe bani reali FA CLICK AICI si PRIMESTE BONUS de 200 USD la depunere.


Jocuri Slot Vegas Slot Africa Jocuri Slot Sloturi Fructe

Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil