Joc slot Sparta

Joaca acest joc tamburi la casino fara bani si 100% gratis

Slot Africa Slot Pantera Luna Jocuri Slot Vegas Sloturi Fructe

Ti-ai imaginat luptele epice din Grecia antica? Ti-a placut filmul 300? Aici este continuarea. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Chiar daca este lumea de astazi sau lumea antica oamenii nu sunt asa de diferiti in privinta razboaielor si luptelor intre natiuni. Singura diferenta este in armele purtate si folosite. Si ca tot vorbim de antici poate iti aduci aminte de cei 300 luptatori care au luptat sa apere Grecia de invazia Persiei. Aceasta batalie legendara s-a petrecute multe sute de ani in urma insa tu poti invata un pic de istorie acum cu ajutorul acestei masini (aparat slot machine) virtuale.

Ca mai in toate jocurile de gen slot cel mai important buton este cel de "SPIN" care actioneaza si pune in miscare rotitele ce formeaza diferitele combinatii mai mult sau mai putin castigatoare. Poti alege mai multe linii si o miza mai mare dar ATENTIE pentru ca este posibil sa pierzi mai repede creditele virtuale atunci cand pariezi mai mult. O alta forma de a castiga bani virtuali este de a "ghici" culoarea respectiva si a dubla suma primita. Este riscanta insa pentru unii jucatori se merita. Iti dorim distractie maxima si sa te bucuri de imaginile din vechea Grecie si acest joc clasic.ATENTIE! Acest joc este gratuit si doar pentru distractie.
Pentru a juca pe bani reali FA CLICK AICI si PRIMESTE BONUS de 200 USD la depunere.
Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil