Joc slot cursa de cai 777

Joaca acest joc tamburi la casino pe bani sau gratuit

Jocuri Slot Vegas Slot Sparta Jocuri Slot Sloturi Fructe

Nu multe curse de cai sunt asa faimoase ca numarul magic sapte. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

In acest joc de noroc este perfect pentru iubitorii de cai si curse pe pariuri. Insa aici nu pariezi pe un anume cal care va alerga mai tare si va castiga atunci cand ajunge primul la linia de sosire. Aici invarti tamburii pentru a prinde o combinatie reusita si a primi un bonus si o plata pe masura. Insa elementele de grafica cuprind jockey, caluti rapizi, cupe de premiat si pista de alergare asa ca nu te vei plictisi ba dimpotriva - suntem siguri ca acest joc clasic iti va place mult.

Voiam sa-ti mentionam ca atunci cand joci chiar daca nu pui mize reale tot este bine sa inveti cate ceva si sa prinzi experienta. Atunci cand apesi pe butonul SPIN, pentru a invarti rotile, vei observa ca va aparea un nou buton numit STOP care faciliteaza oprirea acelor tamburi la momentul dorit de tine. Incearca sa vezi cum merge si daca merge in favoarea ta. Nu se stie niciodata unde gasesti potcoava care iti aduce bafta si cele bune.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil