Sloturi Gratis Pantera Roz

Joaca jocuri gratuite cu Pantera Roz sau Pink Panther

Slot India Slot Sparta Jocuri Slot Vegas Slot Padurea Fermecata

Iti aduci aminte de Pantera Roz din desenele animate? Aici poti juca cu ea pe slot. Click pe SPIN sau BET MAX sa incepi.

Jocul preia personajul principal din desenul animat cu acelasi nume, precum si elemente specifice si are astfel o grafica atractiva.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica acestui joc clasic include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Atu-ul jocului este simbolul Pink Panther (Pantera Roz) care poate inlocui orice alt simbol in afara Scatter, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. Doua sau mai multe atu-uri au un castig separat. Simbolul Scatter este reprezentat de cuvintele Pink Panther; trei sau mai multe simboluri Scatter inseamna ca castigul va fi inmultit cu suma pariata.

Pot fi initiate variantele Bonus, Wheel of Pink Bonus, Color Pink Bonus, Pink Trail Bonus si Crack the Pink Code Bonus, precum si varianta Free Games, toate avand caracteristici specifice de castig.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil