Sloturi Gratis Xmen

Joaca jocuri gratuite cu Xmen

Jocuri Slot Vegas Slot India Slot Africa Jocuri Slot

Cum stai cu puterile supranaturale? Daca nu poti fi invizibil totusi poti juca la slot. Click pe SPIN sau BET MAX sa incepi.

Grafica jocului X-Men este foarte atragatoare, preluand personajele din seria X-Men, care in joc sunt impartite in personaje pozitive si negative. Eroii sunt Profesorul X, Wolverine, Nightcrawler, Storm si Cyclops, in timp ce personajele negative sunt Magneto, Deathstrike, Mystique, Sabretooth si Juggernaut.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului : plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale sloturilor, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Atu-ul jocului este imaginea pe care scrie WILD, care poate inlocui orice alt simbol in afara de Scatter, pentru a realiza cele mai bune situatii castigatoare. Simbolul Scatter al jocului este simbolul pe care scrie X-MEN. Free Games sunt declansate daca Scatter apare de 3 sau mai multe ori simultan. Free Games sunt jucate in doua moduri: Eroi si Personaje Negative. Personajele negative le stii daca joci jocuri Halloween sau alte jocuri horror, normal nu? Caracteristica X este declansata atunci cand simbolurile eroilor apar pe liniile 2, 3 sau 4.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a juca pe bani reali, butonul Play for real Money (Joaca pe bani reali) facand legatura cu o pagina care va ofera posibilitatea crearii unui cont cu bani reali sau daca deja aveti un astfel de cont, va face trimitere catre pagina de logare in contul respectiv.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:JocuriRemi.net | Rummy Copyrights 2007 - 2012 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil