Sloturi Comoara din Desert

Joaca jocuri slot pe bani

Slot Casino Slot Sparta Jocuri Slot Slot Padurea Fermecata

Vrei sa joci sloturi pe bani sau fara depozit? In ambele cazuri esti bine venit. Fa click pe SPIN sau BET MAX sa incepi jocul slot.

Scopul jocului este acela de a obtine simboluri castigatoare si in final de a castiga un ban la noroc. Grafica jocului include mai multe butoane care activeaza functiile jocului: plasarea pariurilor, activarea liniilor de plata.

In partea din dreapta jos a ecranului sunt doua butoane cu sageti directionale care permit navigarea printre diferitele pagini cu informatii ale jocului, de exemplu care sunt combinatiile castigatoare, cum se pot multiplica numarul de rotiri ale jocului slot, cum poate fi marita suma jucata etc. exista mai multe combinatii castigatoare, acestea fiind descrise in sectiunea Despre plati.

Atu-ul jocului poate inlocui orice alt simbol, cu exceptia Scatter si Bonus, pentru a realiza cele mai bune combinatii castigatoare. Simbolul Scatter, daca apare de doua sau mai multe ori, poate declansa castiguri suplimentare. Daca acesta apare de trei sau mai multe ori, jucatorul beneficiaza de castiguri suplimentare. Dollar Ball este varianta asemanatoare cu Loto, cu deosebirea ca trebuie alese 5 numere din 49. Dupa inceperea jocului, sunt alese automat 5 numere iar daca aceastea coincid cu cele alese, castigati Jackpot-ul, daca nu, castigul este cu atat mai mare cu cat mai multe numere se potrivesc cu cele alese.

Bara de instrumente prezenta in partea de jos a ferestrei jocului prezinta mai multe butoane precum History care prezinta istoricul jocului, unde se pot vedea detalii ale activitatii recente, Options (Optiuni) prin apasarea caruia se pot schimba setarile de sunet sau alte setari ale jocului iar Online Support va va face legatura cu un specialist daca acesta este disponibil online. Butonul Exit va inchide jocul si va va faca legatura catre meniul principal al jocurilor de pe site.Pentru a juca pe bani reali da voie la ferestre pop-up in browser si apasa pe butonul Play for REAL money.

Recomanda jocul pe Facebook: Pe Google:

Scrie un comentariu despre acest joc:
JocuriRemi.net | Privacy Policy