Turnee de Remi


Primeste 5 USD GRATIS la inscriere!

Joaca remi la diferite turnee pe internet

Remiroyal organizeaza Turnee de remi pe bani, live, turnee care contin o gama variata de jocuri remi online pe care poti juca direct din browser cu cont sau mai special atunci cand faci download si deschizi programul de pe calculatorul tau personal.

Turnee Runde

Turneele Rapide se desfasoara cu un numar intre 2-4 jucatori si sunt disponibile 24/7. Sunt denumite Turnee Runde datorita meselor de joc, in 3 combinatii, dupa cum urmeaza:

- Mese de O Runda, unde este jucata o singura mana; aici, punctajul jucatorului din runda decide castigatorul unei parti din premiu.
- Mese de Doua Runde, unde sunt jucate cate doua maini.
- Mesele de Trei Runde, care contin jocuri cu 3 maini.


Atat la Mesele de Doua Runde, cat si la Mesele de Trei Runde, punctele de penalizare rezultate din pierderea unei runde sunt calculate dupa valoarea cartilor existente in mana jucatorului, ramase la sfarsitul rundei. Jucatorul cu punctajul cel mai mic de la masa este declarat castigator.

De obicei, se poate lua parte la una din mese in orice moment, cu conditia ca masa dorita sa contina un loc liber si ca taxa de intrare ceruta inainte de inceperea jocului sa fie achitata. Taxa de intrare variaza in functie de jocul si masa la care se participa, cat si de numarul de locuri disponibil.

Premiul acordat in Turneele Runde rezulta din mizele jucatorilor, cat si din taxa de intrare in joc sau a meselor. De asemenea, din suma totala a premiului, minim75% revin castigatorului, iar restul, de 25%, este impartit in mod egal jucatorilor prezenti la masa.

Turnee Rapide

Disponibile 24/7, Turneele rapide sunt turneele cu o durata de timp relativ scurta, unde jucatorii primesc un anumit punctaj de penalizare, pe care nu il pot depasi. Punctele de penalizare primite la sfarsitul rundei sunt acordate conform valorilor cartilor fiecaru jucator.

Inceperea turneului este data de startul jocului, prin care se stabileste cine incepe. Runda turneului incepe de jucatorul cu cea mai mare valoare a cartii. Taxa de intrare a turneului Remiroyal este realizata in functie de mizele jucatorilor, cat si de alte plati necesare, iar toate acestea contribuie la premiul total acordat in astfel de Turnee.

La Turneele Rapide cu 2-3 jucatori, premiul total este acordat unui singur jucator, in timp ce la Turneele cu 4 jucatori, premiul este impartit locurilor 1 si 2.

Turneele rapide sunt considerate printre cele mai simple Turnee de remi desfasurate.

Turneu cu Mese Multiple

In Turneele cu Mese Multiple, concurentii se gasesc intr-un numar mai mare ca la restul turneelor. Cu un program bine stabilit, jucatorii sunt asezati la mese in functie de sosirea fiecaruia.

Turneul incepe prin acordarea unui anumit numar de fise. In functie de participarea in joc, jucatorii pot inmulti sau pierde fisele. Pe langa fisele primite, jucatorii sunt premiati si in functie de Punctele de Turneu obtinute.

Intr-o runda, se pot obtine Puncte astfel: jucatorul cu 3 Puncte este declarat Castigator, Locul de mijloc fiind obtinut de jucatorul cu 2 puncte, in timp ce punctajul de 1 Punct ocupa Ultimul Loc.

Jucatorii Mesei Finale sunt calificati conform ordinii eliminarii. Clasamentul Turneului stabileste jucatorii care urmeaza a fi premiati.


JocuriRemi.net | Jocuriremi.net Copyright 2007 - 2018 | On Google+ | Instructiuni Securitate Remi | Jocuri Remi Privacy Policy | Joaca Responsabil